Webshop – Hvorfor TAmedia?

webshopMed mere end 10 års erfaring med webshops ved vi, hvad der virker og ikke virker. Vores team består af nogle specialister inden for design, programmering og online markedsføring. Vi arbejder tæt sammen i hele processen for at sikre den optimale løsning og vi har dermed såvel kompetencerne samt værktøjerne til at skabe en succesfuld webshop.

Vores webshop er en af Danmarks billigste og derfor tilbyder vi kun at lave nye webshops. Til gengæld lover vi dig at selvom det er en af Danmarks billigste, får du også en af Danmarks bedste. Vi kan det hele og vi hjælper med alt i løbet af processen – lige fra analyse af dine konkurrenter, til implementering og søgemaskineoptimering og andre online markedsføringsværktøjer.

Når du vælger TAmedia til at levere din webshop, kan du være sikker på at modtage kvalitet. Når webshoppen er købt er det din, d.v.s. at du har fuld råderet over den – vi binder dig ikke til os og du kan til enhver tid flytte din webshop.

Hvad består en TAmedia webshop af?

En webshopløsning fra TAmedia indeholder alt, hvad der kræves af en stærk og professionel webshop. Vores webshop er lavet i CMS (Content Management System) som er meget enkel at vedligeholde og administrere, samtidig med at den har alle de funktionaliteter, du skal bruge.

Webshoppen får et lækkert og indbydende design, der stemmer overens med din nuværende visuelle identitet og leveres som vi har aftalt med kategorier m.v. helt klar til at du kan få oprettet dine varer og komme hurtigt i gang. Webhoppen har en sikker og nem betalingsløsning som kan håndtere de fleste betalingsformer som Dankort og kreditkort m.v. (betalingsserver ikke incl. prisen).

Du kan oprette et ubegrænset antal varer og varegrupper, samtidig kan du få oprettet nyhedsbrev, mail konti så du let kan kommunikere med dine kunder. Ønsker du mere fokus på mail kommunikation med h.h.v. nye og eksisterende kunder har vi også den ideelle løsning og erfaring. Hermed kan du sende tilbud direkte til kundernes inbox og dermed opnå direkte kontakt til dine kunder. Det er vigtigt at engagere nye og eksisterende kunder så du ikke forsvinder i mængden.

En TAmedia webshop er naturligvis også optimeret til søgemaskiner, så din webshop hurtigt bliver fundet på nettet. Det er ganske nemt selv at lave søgemaskine optimering på din webshop, vi viser dig selvfølgelig hvordan. Synes du ikke det er nok og ønsker at gøre mere opmærksom på din webshop, kan du også købe søgemaskineoptimering hos os.

Standard webshop: DKK 20.000 excl. moms.

Vi har stærke samarbejdspartnere til at håndtere online betaling (epay) og mailplatformen (mailchimp) så du er sikret den bedste kvalitet.

Få en uforpligtende webshop snak ved at udfylde formularen eller ringe på telefon (+45) 31 72 58 32.

Kommentarer og spørgsmål er altid velkommen.

* indicates required field