Hjemmeside – Hvorfor TAmedia?

hjemmesideMed mere end 10 års erfaring med hjemmesider ved vi, hvad der virker og ikke virker. Vores team består af specialister inden for design, programmering og online markedsføring. Vi arbejder tæt sammen i hele processen for at sikre den optimale løsning og vi har dermed såvel kompetencerne samt værktøjerne til at skabe en succesfuld hjemmeside. Vores hjemmesider er nogle af Danmarks billigste og derfor tilbyder vi kun at lave nye hjemmesider. Til gengæld lover vi dig at selvom det er et af Danmarks billigste, får du også en af Danmarks bedste. Vi kan det hele og vi hjælper med alt i løbet af processen – lige fra analyse af dine konkurrenter, til implementering og søgemaskineoptimering og andre online markedsføringsværktøjer.

Når du vælger TAmedia til at levere din hjemmeside, kan du være sikker på at modtage kvalitet. Når hjemmesiden er købt er det din, d.v.s. at du har fuld råderet over den – vi binder dig ikke til os og du kan til enhver tid flytte din hjemmeside.

Hvad består et TAmedia hjemmeside af?

En hjemmeside løsning fra TAmedia indeholder alt, hvad der kræves af en stærk og professionel hjemmeside. Vores hjemmesider er opbygget i CMS (Content Management System) som er meget enkel at vedligeholde og administrere, samtidig med at det har alle de funktionaliteter, du skal bruge. Hjemmesiden får desuden et unikt og indbydende design, der stemmer overens med din nuværende visuelle identitet.

Ønsker du tættere kontakt til dine besøgende kan hjemmesiden naturligvis også håndtere nyhedsbreve samt online chat, derved kan besøgende kontakte dig direkte når du er logget ind på hjemmesiden.

En TAmedia hjemmeside er naturligvis også optimeret til søgemaskiner, så din hjemmeside hurtigt bliver fundet på nettet. Det er ganske nemt selv at lave søgemaskine optimering på din hjemmeside, vi viser dig selvfølgelig hvordan. Synes du ikke det er nok og ønsker at gøre mere opmærksom på din tilstedeværelse, kan du også købe søgemaskine optimering hos os.

Standard hjemmeside:     DKK 5.000 excl. moms.

Denne hjemmeside løsning vil også være ideel som blog til din eksisterende webshop.

Få et uforpligtende hjemmeside snak ved at udfylde formularen eller ringe på telefon (+45) 31 72 58 32.

Kommentarer og spørgsmål er altid velkommen.

* indicates required field