Sociale medier

Sociale medier bruges af mennesker til sammen at skabe fælles meninger om verden samt deres tilværelse. Det kan eksempelvis være fælles mål, holdninger og visioner i en forening, virksomhed eller anden organisation.

Det er en nem og billig måde at nå ud til sine kunder. Hvis du kigger på hvordan verden har udviklet sig, er der ingen tvivl om at sociale medier det er fremtiden.

FacebookSkal jeg være på facebook?

Ja det skal alle firmaer i dag, disse sociale medier tager mere og mere over og er uden tvivl fremtiden.

Det gode ved en Facebook & Twitter side er at den er ganske gratis at holde kørende, når vi først har oprettet den. Dvs. at du meget nemt kan nå ud til dine kunder gamle som nye ganske gratis, du kan holde dem orienteret om din virksomhed, jeres nye produkter og hvad der ellers kunne være interessant for omverden.

Vi kan endda tilbyde at sætte din Facebook & Twitter side sammen med din website eller webshop, sådan at den selv opdatere med alt nyt der sker på din hjemmeside eller webshop. Det kan være jeres produkter, artikler etc. og det sker ganske automatisk.

Men andre ord: Har du ikke en Facebook/Twitter side, så få bestilt en og vær med hvor det sker.

 

Youtube:

Youtube er en video side, hvor alle kan uploade deres videoer, og det er ganske gratis.

Du tænker nok: Jeg har ikke nogen video og er det nødvendigt? Man kan altid diskutere om det er nødvendigt, men det er bevist at flere og flere folk søger på youtube om nye ting – det kunne være din virksomhed, eller et af jeres spændende produkter.

Da youtube er blevet et så populært søgeredskab, er det meget vigtigt for søgemaskine optimering at have video omkring jeres virksomhed. TAmedia tilbyder jer at lave en video med, det eneste i skal gøre er at sende de billeder som i ønsker skal være med i videoen – så sætter vi det hele sammen billeder, tekst og musik hvis det ønskes.

 

Facebook/Twitter side: DKK 1.000

Video: DKK 2.000

Alle priser er excl. moms.